Skip til hoved indholdet
    Hjem Naturbørnehaven Krummeluren Faste traditioner og aktiviteter

Faste traditioner og aktiviteter

I vores børnehave Krummeluren har vi mange forskellige faste aktiviteter og traditioner.

Årsfest

Onsdag før Kristi himmelfartsdag afholdes der sommerfest for både voksne & børn i Dagtilbuddene i Assensområdet. Festen afholdes i Østerled.

Sommerfesten er for alle, både dagpleje og børnehuse. Festen arrangeres af forældrebestyrelsen.

Fastelavn

Hvert år til fastelavn slår vi katten af tønden og alle er klædt ud. 

Blomsterfestival

Hvert år til maj holder vi blomsterfestival. Jeres barn medbringer en blomst og er selv med at plante ud i havekrukkerne og blomsterkasserne på legepladsen.

Motionsdag

Vi afholder vores egen version af skolernes motionsdag hvert år. Børnene løber på legepladsen rundt i runder. 

Gæstedag

En gang om året holder børnehaven gæstedag i forbindelse med Skt. Hans. Her har dit barn mulighed for at invitere gæster med i børnehaven.

Fælles julefest

Hvert år arrangerer forældrebestyrelsen en julefest. Festen foregår i Krummeluren og er for alle børn der er indmeldt i Dagtilbuddene i Assens-området. 

Forældre deltager sammen med sit barn i festlighederne. Der er små aktiviteter rundt på legepladsen, ligesom at julemanden kigger forbi.

Jul

I december julehygger vi og stuerne pyntes. Der afholdes juleklip, hvor de ældste børnehavebørn går Lucia og der spises æbleskiver.  En af dagene i december afholdes der børnejulefrokost, hvor der spise dansk traditionel mad.

Fødselsdage

 Når dit barn har fødselsdag, så fejre vi det i børnehaven. Der må medbringes 1 spiselig ting til fejringen. Det kan være rosiner, figenstænger, ostehaps og lign.

Dagtilbuddene i Assens-området
Pilehaven 93
5610 Assens

Nyttige links