Skip til hoved indholdet
    Hjem Dagplejen Dagplejerne Lina Døcker Jørgensen

Lina Døcker Jørgensen

Om mig

Jeg hedder Lina og har været dagplejer siden 2011. Jeg bor 3 km fra Assens by. Min familie består af min mand og to børn ,en datter fra 2002, en søn fra 2004 og vores dejlige kat Sille. De fysiske rammer for dagplejebørnene består  i et stort og lyst legerum , hvor der virkelig er plads til at børnene kan boltre sig. Min store have med gyngestativ, scooter, løbecykler  og sandkasse støder op til skoven. Børnene har også mulighed for at følge årets gang i markerne og få en tur i maskinhuset.

 

Som dagplejer vægter jeg/mine værdier

Jeg er et ude menneske og vægter at børnene dagligt kommer ud og får vind i kinderne og der giver rig mulighed for bevægelse og motorisk udfoldelse Vi nyder gåture i skoven og alle årstider er helt fantastiske.

Børnene har mulighed for at samle natur materialer i skoven, kigge på dyre og fuglelivet i skoven. Gåture rundt om søen hvor der er mange ænder, gæs og svaner.

Jeg har en ladcykel hvor jeg med børnene cykler på dejlige ture til stranden, biblioteket og legepladser.

Mit dagpleje hjem vægter jeg det nære  miljø, hvor tryghed og god kommunikation er i højsædet.

 

Kursus

  • Førstehjælpskursus
  • Sprogklar

Legestue

Hver fredag er vi i heldags legestue i Salbrovad med børnene.

Børnene afleveres i legestuen og hentes i legestuen. Vi er 5 dagplejer i legestue gruppen. Legestuen støder op til Salbrovad børnehave og vi benytter børnehavens legeplads og vi går af og til over og laver motorik bane og leg i skolens gymnastik sal.

Børnene lærer her andre børn og voksne at kende, det er rigtig godt når de senere skal i børnehave.

Dagtilbuddene i Assens-området
Pilehaven 93
5610 Assens

Nyttige links