Skip til hoved indholdet
    Hjem Dagplejen Dagplejerne Lene Schwartz

Lene Schwartz

Om mig

Jeg har været dagplejer siden 2010. Jeg elsker mit arbejde og samværet med børnene. Jeg er gift med Carsten og vi har sammen en pige fra 2003 og tvillingedrenge fra 2008. Jeg har øje for det enkelte barns udvikling og trivsel og målretter den pædagogiske indsats derefter. Jeg går op i, at børnene er trygge, har selvtillid og føler sig elsket. Jeg er livsglad, fuld af energi og elsker humor.

Forældresamarbejde: Jeg tilstræber i mit daglige arbejde, at skabe et trygt og lærerigt miljø for børnene og et godt samarbejde med forældrene.

Forældrene skal føle sig velkomne og her er der plads til at snakke om alt. Her behøver man ikke at være perfekt.

Mit hjem: Der er et stort lyst legeværelse i forbindelse med et stort køkkenalrum, hvor børnene kan boltre sig. I hjemmet er der en lille hund, der hedder Dina og en kat, der hedder Thomas O´Malley. Haven er stor og børnevenlig med masser af plads til leg. I nærmiljøet besøger vi får, heste, ænder, vinbjergsnegle, høns, køer, traktorer, gravemaskiner m.m. Alt sammen ting, som børnene kan blive opslugt af.

 

Hverdagen hos mig

Her hjælper børnene til med alt, lige fra at lave mad, dække bord, bære ud og finde deres tøj frem, når de skal ud m.m. Det giver glade og selvhjulpne børn.

Jeg spiller guitar og synger med børnene. Jeg bruger sanglege til bl.a. at lære børnene sociale færdigheder.

Vi er ude hver dag.

 

Uddannelse/kursus

  • Førstehjælp
  • Sprogklar

Legestue

Hver onsdag er vi i legestuen, hvor børnene gradvis bliver vant til at være en del af et større socialt fællesskab og hvor børnene opnår en tryghed ved de andre børn og voksne, hvis de på et tidspunkt får brug for gæstepleje og som forberedelse til de skal i børnehave.

 

Har I nogle spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte mig.

Dagtilbuddene i Assens-området
Pilehaven 93
5610 Assens

Nyttige links