Skip til hoved indholdet

June Kristoffersen

Om mig

Jeg hedder June og jeg er en årgang 1976. Jeg har været dagplejer siden august 2017. Jeg bor på Fuglebakken i et etplanshus. Min familie består af min mand Brian, som er chauffør - og deltids brandmand samt vores 2 piger, som er fra årgang 1998 og 2005. Vi har også to små hunde, en kat og en kanin. I min fritid er jeg en meget aktiv person, som i mange år har brugt meget fritid inden for; håndbold, fodbold og børnegymnastik. Hvor jeg har været træner/instruktør og selv været aktiv udøver.

Så at bruge sin krop og finde ud af hvad den kan, er en vigtig del for mig.

Som tideligere nævnt bor jeg på Fuglebakken - lige over for det grønne område og ikke langt fra den lille legeplads, som vi ofte besøger. Min have er hegnet ind, og der er græs og fliser, så det er muligt både at køre på cykel og spille bold. I haven bor også kaninen Carlson. Han er en dejlig stor og pjusket kanin, der elsker at blive nusset om og fodret med mælkebøtter. Børnene er meget glade for ham og hjælper gerne til, med alt hvad det indebærer at have kanin. I haven er der også højbede med forskellige former for grønt. Det bedste er dog jordbærrene, som børnene vander jævnligt – så der til sidst kan komme fine bær på, som de kan spise.

 Indenfor er der også mulighed for leg. Jeg bruger en del af stuen som legerum samt køkken og bryggers, hvor der er fint plads til både de stille og de lidt vildere lege.

 

Som dagplejer lægger jeg vægt på

Jeg elsker at være udenfor, jeg elsker at bruge kroppen, samt at kigge på de små kryb der er i haven. At være nærværende og samtidig have mulighed for at udfordre sig selv, er en vigtig del af mit arbejde. Jeg har derfor fokus på, hvad børnene kan mestre, herunder hvad kan de ”lige nu / hvad tør de”.

 

Hverdagen

Vi starter stille og roligt om morgen, her er der er tid til at vågne, og tid til at spise morgenmad. Bagefter leges der ude eller inde. Nogle dage er der planlagte aktiviteter, andre dage griber vi de,t der rør sig, og bygger videre på det. Kl. 9 serveres der formiddagsmad. Når vi har spist, leger vi videre eller tager på tur - hvem ved? Når klokken nærmer sig 11, spiser vi middagsmad, som oftest består af rugbrød og lækre grøntsager. Når vi har spist, synger vi lidt sange, inden vi i fællesskab rydder op. Derefter bliver børnene puttet og sover, indtil de vågner igen. Når de vågner, spiser vi eftermiddagsmad og bagefter fortsætter legen.

 

Uddannelse/kursus

  • Førstehjælpskursus
  • Uddannelse inden for ældreområdet
  • 6 års erfaring som pædagogmedhjælper
  • Sprogklar

 

 

Husdyr

2 små hunde på 4kg.

1 kat

1 kanin

Legestuen

Jeg er med i en legestuegruppe der hører til i Fuglereden, hvor vi har et rigtig dejligt lokale med god plads. Legestuen er heldags, så børnene skal afleveres og hentes der. Legestuen indeholder en stor skøn legeplads hvor alle sanser kan udfordres.

Dagtilbuddene i Assens-området
Pilehaven 93
5610 Assens

Nyttige links