Skip til hoved indholdet
    Hjem Dagplejen Dagplejerne Birgitte Poffler

Birgitte Poffler

Om mig

Jeg har været dagplejer siden 1993. Jeg har en baggrund som korrespondent, så taler og skriver engelsk og tysk. Også en smule fransk.

Jeg har to voksne børn, samt 3 børnebørn. Jeg er DGI-certificeret dagpleje.

Jeg er tillidsrepræsentant for dagplejerne i område Assens, og Fællestillidsrepræsentant for alle dagplejere i Assens kommune.

 

Som dagplejer lægger jeg vægt på

I min dagpleje er det vigtigste, at børnene får en tryg hverdag i det lille nære miljø, hvor de oplever at blive set, hørt og danne gode relationer til de andre børn i gruppen. Det enkelte barns behov er i fokus. Gennem mit arbejde at skabe små mennesker som kan begå sig ude i den store verden, når de skal videre i livet, efter dagplejetiden.

Krop og bevægelse er en vigtig del af et barns udvikling. Derfor er jeg certificeret DGI dagplejer, hvor vi hver dag bruger kroppen – og bliver bevidste om bevægelse, og hvad det gør for det enkelte barn i dets udvikling.

Forældresamarbejdet er alfa omega. Forældrene skal inddrages i barnets udvikling, vi er sammen om at give det lille barn de bedste forudsætninger for udvikling.

Jeg bor centralt i Assens by, hvor der er kort til skov og strand, hvilket jeg benytter mig meget af sammen med dagplejebørnene enten på gå ben eller i ladcykel.

 

 

Uddannelse/kurser

  • Jeg har en uddannelse som korrespondent i tysk og fransk og jeg taler desuden engelsk.
  • Førstehjælps kursus
  • Kursus med vægt på flersprogede børn.
  • DGI certificeret dagpleje
  • Sprogklar

Legestue

Jeg er med i en legestuegruppe der hører til i Fuglereden, hvor vi har et rigtig dejligt lokale med god plads. Legestuen er heldags, så børnene skal afleveres og hentes der. Legestuen indeholder en stor skøn legeplads hvor alle sanser kan udfordres.

 

Dagtilbuddene i Assens-området
Pilehaven 93
5610 Assens

Nyttige links