Børnehaven Østerled

Faste aktiviteter og traditioner i børnehaven Østerled

Vi fejrer selvfølgelig børnenes fødselsdage - og alle de andre festdag og højtider på året.

Årsfest

I september afholdes der sommerfest for både voksne, børn og personale. Dette foregår som regel fredag, hvor hver familie medbringer enten en picnickurv eller en ret til en fælles buffet. 

Sommerfesten er for alle i Dagplejen og Børnehusene i Assens by. 

Fastelavn

Hvert år til fastelavn slår vi katten af tønden og alle er klædt ud. 

Påske

Sidste fredag inden påskeferien, spiser alle børn æggekage med (kalkun)bacon, tomat og agurk på rugbrød.

Blomsterfestival

Hvert år til maj holder vi blomsterfestival. Jeres barn medbringer en blomst og er selv med at plante ud i havekrukkerne og blomsterkasserne på legepladsen.

Gæstedag

En gang om året holder børnehaven gæstedag i forbindelse med Skt. Hans. Her har dit barn mulighed for at invitere gæster med ind i børnehaven.

Sommerfest

Børnehaven afholder hvert år til juni sommerfest i forbindelse forældremøde, fællesspisning og de kommende skolebørn optræder med et teaterstykke.

Jul

I december julehygger vi og stuerne pyntes. Vi tager på juletræstur, hvor børnene er med til at fælde husets juletræ. Børnehaven afholder fælles jule-forældrekaffe, hvor alle forældre og børn er velkomne. Vi hygger med kaffe, saftevand og æbleskiver. De ældste børnehavebørn går Lucia. En af dagene i december afholdes der børnejulefrokost, hvor der spise dansk traditionel mad.

Fødselsdage

Vi fejre gerne dit barn med sang og hurra. Dit barn er velkommen til at medbringe noget spiseligt til at dele ud. Dette kan eksempelvis være enten is eller hjemmebagte boller, kage, pølsehorn etc.