Børnehaven Krummeluren

Faste aktiviteter og traditioner

I vores børnehave Krummeluren har vi mange forskellige faste aktiviteter og traditioner.

Årsfest

I september afholdes der sommerfest for både voksne, børn og personale. Dette foregår som regel fredag, hvor hver familie medbringer enten en picnickurv eller en ret til en fælles buffet. 

Sommerfesten er for alle i Dagplejen og Børnehusene i Assens by. 

Fastelavn

Hvert år til fastelavn slår vi katten af tønden og alle er klædt ud. 

Blomsterfestival

Hvert år til maj holder vi blomsterfestival. Jeres barn medbringer en blomst og er selv med at plante ud i havekrukkerne og blomsterkasserne på legepladsen.

Motionsdag

Vi afholder vores egen version af skolernes motionsdag hvert år. Børnene løber på legepladsen rundt i runder. De ældste børn tager turen til Peter Willemoesskolen og deltager på skolen i deres motionsdag.

Gæstedag

En gang om året holder børnehaven gæstedag i forbindelse med Skt. Hans. Her har dit barn mulighed for at invitere gæster med i børnehaven.

Jul

I december julehygger vi og stuerne pyntes. Der afholdes juleklip, hvor de ældste børnehavebørn går Lucia og der spises æbleskiver.  En af dagene i december afholdes der børnejulefrokost, hvor der spise dansk traditionel mad.

Fødselsdage

 1 gang om måneden afholder børnehaven fællesfødselsdag for de børn, som har fødselsdag i den pågældende måned. Fødselsdagsbørnene er med til at planlægge fællesfødselsdagen ned i selv de mindste detaljer. 

Fødselsdagsbørnene bliver fejret med fællesspisning, fællesaktiviteter, sang og hurra.